Nieuws Nieuws
First Dates Hotel Nederland.jpg
| Televisie

Het First Dates Hotel opent haar deuren

We kunnen al een aantal seizoenen genieten van romantische, maar ook ongemakkelijke dates van vrijgezellen. Maar het wordt nog beter! Na het grote succes van 'First Dates' opent zondag 10 februari het 'First Dates Hotel' haar deuren. Iedereen kan straks weer verdrinken in de peilloze dieptes van de blauwe ogen van barman Victor en zich verkneukelen aan alle pijnlijke stiltes.

Binnenkort kunnen we genieten van een variant van het populaire tv-programma First Dates, waarin singles in een restaurant op zoek gaan naar hun droompartner. Het First Dates Hotel opent komende zondag haar deuren en dan barst het datefestijn weer los!

First dates hotel gaat net even een stapje verder dan de reguliere First dates. Er wordt niet alleen gedate, de singles kunnen elkaar ook beter leren kennen in en rondom het hotel. Slaat de vonk over? Dan mogen de kandidaten in het hotel overnachten en op een tweede date.
Hoe dan ook: het wordt weer genieten!

Nieuwe gezichten
Ook in het First Dates hotel zorgen de knappe barman Victor, maître Sergio en serveersters Kelly en Fleur er weer voor dat de dates op rolletjes lopen. Er zijn echter ook wat nieuwe gezichten waar Nederland van kan gaan houden. Receptionist Ricardo en bellboy Tobias staan ook klaar om het de gasten naar de zin te maken.

Sneak preview
Nieuwsgierig geworden? Hier een voorproefje.First Dates Hotel is vanaf zondag 10 februari elke zondag om 20.55 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?