Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Donderdag 2 Juli 2020

Het nieuwe 100% NL Magazine ligt nu in de winkel!

Guus Meeuwis staat deze week samen met zijn verloofde Manon Meijers op de cover van nieuwe editie van het 100% NL Magazine. Waar we het uiteraard gaan hebben over hun bruiloft. "Zodra het kan, rennen we juichend naar het altaar".

In het interview met Guus Meeuwis en Manon Meijers vertellen ze hoe de vonk is overgeslagen tussen de twee en hoe het aanzoek is gegaan. We leren Manon kennen als stylist en bespreken hun nieuwe huis in Tilburg: "Ik vond het in het begin echt een cultuurshock, maar ik moet wel zeggen dat ik ook van Brabant ben gaan houden. Ik vind het hartstikke leuk dat we in Tilburg gaan wonen", aldus Manon.

Tim Douwsma spreekt deze maand met Thomas Berge over de opvoeding van zijn zoontje en zijn goede band met zijn ex Myrthe: "“Ik woon nu weer in Alphen aan den Rijn, de allerbeste keuze die ik ooit heb gemaakt. Myrthe woont 600 meter verderop. Jack is een keer op een woensdagmiddag naar me toe gefietst vanuit school. Toen deed ik de deur open en daar stond mijn kleine man. Dat moment besefte ik dat dit de juiste beslissing was. Ik heb gelijk Myrthe gebeld, in tranen.” 

Verder neemt Xelly ons mee in haar week, hebben we het met Edsilia Rombley over haar nieuwe album en bespreken we de dromen van Isa Hoes. 

Het nieuwe 100% NL Magazine ligt nu in de winkel! 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error