Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Donderdag 2 September 2021

Het spiksplinternieuwe 100% NL magazine ligt nu in de winkel!

Op de cover van het nieuwe 100% NL magazine poseren collega’s Loes Haverkort en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Deze twee powervrouwen worden aan de tand gevoeld over liefde, intimiteit en innerlijke rust. ‘Ik moest weg om rust te vinden’, schrijft Yolanthe.

Ze leerden elkaar kennen bij de opnames van de serie DNA. Op de set komen de vrouwen erachter dat ze samen niet alleen enorm kunnen lachen, maar ook over veel levenskwesties dezelfde mening delen. In dit interview vertellen ze dan ook over hun kijk op de wereld inclusief de bijbehorende dagelijkse conflicten. Loes: ‘De aarde is onze speeltuin. Gaan, let’s go!’ 

Verder vertelt Samantha Steenwijk over haar liefde voor paarden en duiken we terug in het muzikale verleden van Frank Boeijen!  

Leestip: Onze eigen 100% NL DJ’s Barry Paf en Koen Hansen delen in een interview vol positiviteit hun últieme geluksmomenten. De mannen slaan een boekje open over de kleine dingen in het leven die ertoe doen, maar ook over wat zij nog graag zouden willen bereiken in de toekomst.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL