Nieuws Nieuws
Art Rooijakkers 01.jpg
| Televisie

Hier gaat het nieuwe programma van Art Rooijakkers over

Art komt terug op de buis! In zijn nieuwe programma 'Iedereen had het erover' blikt hij terug op groot nieuws. Hij bezoekt de hoofdpersonen die in het verleden het nieuws beheersten. RTL4 toonde donderdagavond de eerste beelden van het programma dat vanaf 28 maart te zien is op televisie.

'Iedereen had het erover'
Art gaat onder meer langs bij Laura Dekker, die als 14-jarig meisje de wereld ging rondzeilen en daarmee wereldnieuws werd. Ook zoekt hij Edwin de Roy van Zuydewijn op, de ex van prinses Margarita. Met de voormalig Angolese asielzoeker Mauro Manuel blikt de presentator terug op de commotie die ontstond toen bleek dat hij op zijn achttiende het land uit moest na negen jaar in Nederland te hebben gewoond. De serie zal bestaan uit zes afleveringen. 

Art bij RTL
Eerder presenteerde Art voor RTL4, waar de voormalig AVROTROS-presentator nu bijna een jaar werkt, de komische taalquiz 'Praat Nederlands met me'. Onlangs werd bekend hij vanaf juli acht weken lang op RTL4 een zomertalkshow gaat presenteren op het tijdstip van RTL Late Night, de talkshow van Twan Huys die op maandag 4 maart abrupt stopte wegens lage kijkcijfers.

'Iedereen had het erover' is vanaf donderdag 28 maart 20:30 uur te zien op RTL4.

Foto: ANP

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?