Nieuws Nieuws
Kees en Co 3.jpg
| Televisie

Hitserie Kees & Co terug van weggeweest

Goed nieuws voor alle Kees & Co-fans! Na twaalf jaar afwezigheid kun je vanaf 30 maart weer genieten van je favoriete serie over het leven van Kees Heistee en haar gezin.

De hitserie Kees & Co, over de dagelijkse beslommeringen van Kees en haar gezin, werd tussen 1997 en 2006 uitgezonden. Het was een groot succes! Na acht seizoenen en bijna honderd afleveringen werd de series gestopt. Echter, nog altijd is de serie een van de best bekeken series op het videoplatform van RTL. Mede hierom is er besloten om een nieuwe reeks afleveringen te maken.

Wat staat er allemaal te gebeuren? (Bron: Televizier)
Dochter Anne woont in Spanje, en dus heeft Kees (Simone Kleinsma) haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) die in Nederland achterblijft, houdt er een nogal losse leefstijl op na. Dus daar komt voorlopig geen nageslacht uit voort, denkt Kees.

Dat hij ondertussen een vriendin heeft, Coosje (Chantal Janzen), waarmee het meer dan serieus is, blijkt als Kees onverwacht terugkomt. Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn nieuwe geliefde, die meer dan alleen haar collectie tassen heeft meegenomen. Coosje heeft namelijk twee puberkinderen uit haar eerdere huwelijk, Annelot (Lizzy van Vleuten) en Lars (Maurits van Brakel).

En zo wordt Kees opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Gelukkig heeft ze – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees als haar nieuwe soulmate ziet en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft. 
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


JAA! De serie Kees & Co is vanaf 30 maart in zijn geheel te zien bij Videoland! 😍 #keesenco #vanaf30maart


Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op
Bekende gezichten in de serie
Er zijn een aantal bekende gezichten te zien in de nieuwe reeks. Waaronder Chantal Janzen en Plien van Bennekom.

Chantal Janzen
Chantal, die Simone goed kent uit de musicalwereld, speelt de schoondochter van Kees (Kleinsma). De personage van Chantal, genaamd Coosje, is de schoondochter van Kees. Een vrouw van nu die het allemaal denkt te kunnen combineren: kinderen, relatie, carrière. "Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken", aldus Chantal.

Plien van Bennekom
Plien van Bennekom, bekend van het cabaretduo Plien en Bianca, zal de rol van Brenda vertolken: de buurvrouw van Kees en haar nieuwe soulmate. "Brenda is een creabea, die overbodige, goedbedoelde adviezen geeft."Kees & Co zal vanaf zaterdag 30 maart om 20.00 uur te zien zijn op RTL 4. Voor kijkers met een Videoland-account is er nóg beter nieuws, want de complete serie staat dan daar voor je klaar. Zo hoef je dus niet telkens een week te wachten op weer een nieuwe aflevering.


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?


​