Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 4 Juni 2019

"Ik wilde weer muzikant zijn", Miss Montreal

De tv-carrière van Miss Montreal ging zo goed dat de zangeres zichzelf kwijt dreigde te raken. "Ik had het idee dat ik alleen nog maar bekend was van tv en daar ging ook al mijn energie naartoe", vertelt ze in een interview met Veronica Magazine.

"Ik had, mede door familieomstandigheden, totaal geen zin meer om thuis mijn gitaar te pakken of liedjes te schrijven. Terwijl het zo goed is om in een moeilijke tijd nummers te schrijven." Sanne realiseerde zich dat ze zich weer helemaal op de muziek moest gaan richten. "Ik wilde weer muzikant zijn."

Ook besloot ze tijdelijk te stoppen als coach in The Voice of Holland. Maar stoppen met The Voice of Holland vond ze nog best lastig. "Ik ben niet meer bang om te doen wat ik voel, wat ik wil." Daarom ging ze geregeld op vakantie, waarin ze vooral veel niet deed. "Niks gedaan, de mens in mij weer gevoeld. Soms moet je jezelf opnieuw vinden. Een verademing was het. Ineens was ik niet meer bang voor dat alles stopt, dat ik door een verkeerde keuze ineens niet meer hot ben. Er is altijd nog de mens Sanne."

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error