Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Woensdag 20 November 2019

Jan Dulles over Jan Smit: "Hij is helemaal uitgeput!"

Jan Dulles kijkt er niet van op dat Jan Smit de stekker eruit heeft getrokken. Dat vertelde de zanger van 3JS vanmorgen in De Barry Paf Show. "Ik heb Jan er niet over gesproken, maar ik keek niet op van het nieuws. Jan is echt uitgeput! Ik heb hem in de afgelopen periode wel een paar keer gezien, toen zag hij er niet goed uit. Zo is hij een kilo of 13 afgevallen, op een gegeven moment houdt je lichaam dat niet meer vol".

Dulles legt uit: "Hij heeft natuurlijk met dat schaatsprogramma meegedaan en hij is al drie maanden lang, iedere dag aan het schaatsen. Dat doe ik hem sowieso niet na, maar Jan doet dat naast zijn agenda die al zó druk is dat het onmenselijk wordt".

De zanger van 3JS begrijpt dan ook het besluit van Jan Smit om tot het einde van het jaar vrij te nemen: "Ik heb daar zelf ook last van, als ik vermoeid ben dan houdt mijn stem er mee op. En dat is bij hem nu ook gebeurd. Ik vind het een heel wijs en dapper besluit dat hij nu tot het einde van het jaar zijn agenda leeg heeft gemaakt. En ik ben eigenlijk ook een beetje jaloers op hem, hij heeft tot het einde van het jaar gewoon lekker vrij nu!"

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error