Nieuws Nieuws
| Nieuws

“Je bent gewaarschuwd” - De Nederpopknop met Furtjuh

Het is weer donderdag, wat betekent dat er een nieuwe aflevering van De Nederpopknop op het YouTube-kanaal van 100% NL staat! Met deze week achter de knop: Rutger Vink oftewel Furtjuh!

Deze week in De Nederpopknop
Rutger en Koen hebben het in deze aflevering onder andere over het gevaarlijkste vliegveld ter wereld, de kinderwens van Rutger en over het programma Boxing Stars. Je ziet het dit keer in De Nederpopknop!

De Nederpopknop: 1 knop, 1 BN'er, talloze vragen met de meest persoonlijke en hilarische antwoorden!

De Nederpopknop
In de nieuwe reeks nodigt 100% NL-dj Koen Hansen Nederlandse artiesten en BN'ers om ze beter te leren kennen. Zowel Koen als de gasten weten niet welke vragen voorbij gaan komen. Alles in deze serie wordt bepaald door één druk op de knop. Hoe dat werkt? Zodra de Nederpopknop wordt ingedrukt, verschijnt er een songtekst of een titel van een nummer. Deze tekst of titel bepaalt de vraag, oftewel: de muziek bepaalt de vraag!


In de studio van Koen komen niet de minste namen langs! Denk aan Nick en Simon, Guido Weijers, Buddy Vedder, Maan en Nielson. Iedere donderdag om 17:00 uur komt een nieuwe video online op het YouTube-kanaal van 100% NL.


Veel kijkplezier!

Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?