Nieuws Nieuws
190131_Andre Hazes 03.jpg
| Evenementen

Je krijgt een extra kans om André Hazes live te zien!

De zanger geeft namelijk een extra concert in Rotterdam Ahoy. De derde welteverstaan! Dit leuke nieuws maakt hij - met behulp van zijn zoontje - in een filmpje bekend. Het extra concert vind plaats op zondag 20 oktober.

De spannende teaser
André Hazes heeft heel het weekend zijn fans in spanning gehouden. Vrijdag kondigde hij al aan met nieuws te komen. "Zondagavond heb ik heel leuk en groot nieuws. Althans, Junior!", schreef de zanger op Instagram. Daarbij was een voorproefje van de video te zien die nu helemaal te zien is.
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


Zondag avond heb ik heel leuk en groot nieuws. Althans, Junior!🔥🔥🔥


Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op
Het échte filmpje
In de video is een rinkelende telefoon te horen. "Mop, heb jij mijn telefoon?”, vraagt André aan Monique, die "nee" zegt. André gaat op zoek naar zijn telefoon om die vervolgens in de handen van zijn kleine Dré te vinden, die over de telefoon aan het 'onderhandelen' is. Uiteindelijk is de onderhandeling rond en heeft André Junior een extra concert geregeld voor zijn vader.

Monique is niet onder de indruk van de "gouwe deal" van kleine Dré. "Ho, ho, ik hoop wel dat het in de middag is, want hij gaat gewoon vroeg naar bed." En inderdaad: de show is op een kindvriendelijk tijdstip, namelijk om 17:00 uur! 

De andere twee concerten zijn op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober. Het concert van zaterdag 19 oktober is inmiddels uitverkocht. Meer informatie vind je op de website van André Hazes.

davina michelle 01.jpg
| Muziek

Met deze cover eert Davina Michelle overleden dj Avicii

onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?