Nieuws Nieuws
jim blond tuin.jpg
| Evenementen

Jim Bakkum geeft een voorproefje van zijn nieuwe theatertour

We moester even - 13 jaar! - op wachten, maar het is nu dan toch echt zover: Jim Bakkum gaat het theater weer in! Het gaat om de voorstelling KLEIN, zo meldt hij in RTL Boulevard en op zijn socialmediakanalen.

"Ik vind het doodeng"
De voorstelling vormt 'een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes", schrijf Jim op Instagram. "In de Nederlandse muziekgeschiedenis zitten tal van liedjes verstopt die ik heel graag met een intieme bezetting en aan de hand van persoonlijke verhalen en humor wil brengen die avond. Jongens, ik ga niet stoer doen, ik vind het doodeng."
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


*NIEUWS* Eindelijk kan ik het tegen jullie zeggen... Vanaf januari tot april 2020 ga ik na 13 jaar weer solo het theater in! Met een heel bijzondere voorstelling; ‘KLEIN; een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes’. In de Nederlandse muziekgeschiedenis zitten tal van liedjes verstopt die ik heel graag met een intieme bezetting en aan de hand van persoonlijke verhalen en humor wil brengen die avond. Jongens, ik ga niet stoer doen, ik vind het doodeng. Het wordt wel een soort van exclusieve tour; ik ga 20 shows doen, door heel Nederland. Van Brielle tot aan Leeuwarden en van Heerlen tot aan Lochem. Ik hoop oprecht dat ik jullie kan uitnodigen tot het checken van de speellijst en dat ik jullie daar mag verwelkomen. Man, wat heb ik hier zin in! ❤️ • Swipe voor de speellijst • 📸 @rose_78


Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op
Het hele land door
Jim staat van januari tot en met april 2020 in de theaters. Hij gaat twintig shows doen, door heel Nederland. "Van Brielle tot aan Leeuwarden en van Heerlen tot aan Lochem. Ik hoop oprecht dat ik jullie kan uitnodigen tot het checken van de speellijst en dat ik jullie daar mag verwelkomen", schrijft de zanger, waarna hij afsluit met "man, wat heb ik hier zin in". Wij ook Jim, wij ook!

Een voorproefje
Maandag was de zanger te gast bij RTL Boulevard, waar hij de fans een glimp gaf van zijn toekomstige show. Klik hier om het hele fragment te bekijken!
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


Gisteren was ik te gast bij @RTLBoulevard en kon ik eindelijk bekend maken dat ik volgend jaar een theatertour ga doen van januari tot april. Normaal gesproken doen ze heel weinig muziek in het programma, vond het dus een eer dat ze me vroegen iets te spelen als voorproefje op de show. Omdat de show een ode wordt aan de mooiste Nederlandstalige liedjes, koos ik voor ‘Lopen tot de zon komt’ van Acda en de Munnik. Als je het dan hebt over één van de mooiste Nederlandstalige liedjes... Poeh! De wanhoop in de tekst is zo goed voelbaar, gecombineerd met akkoorden die je diep raken. — Deze en nog veel meer parels, te horen in mijn theatertour ‘KLEIN’. • Mijn website in de bio voor de speellijst. Voor sommige theaters is de kaartverkoop nog niet geopend • 👔 @matiniquestores_nl 🎹 @mennotheunissen


Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op
En we hebben een leuke extraatje!
Jim komt langs in De Barry Paf Show! Luister donderdag 25 april vanaf 08:00 uur naar 100% NL!

Foto: Instagram Jim Bakkum (@jimbakkum)

Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?