Nieuws Nieuws
Koen_JimBakkum.jpg
| Showbizz

Jim Bakkum te gast bij de Middagshow met Koen

In de Middagshow met Koen was vandaag niemand minder dan Jim Bakkum te gast! Hij speelde al in musicals zoals Grease, Fame, Hairspray, Wicked en Hartsvriend... en nu kwam hij langs om te praten over onder andere 'On Your Feet'!


De musical komt uit het buitenland, maar op 29 oktober wordt ook in de Nederlandse versie uitgevoerd. Daarin speelt Jim Emilio Estefan, een van de hoofdrolspelers. Voor de musical is Jim naar het buitenland geweest om mee te maken hoe de productie er daar aan toe gaat. "Ik was in New York en Miami met Vajèn van den Bosch want we wilde graag de show zien in New York, om te weten waar het verhaal echt over gaat. Daarna hebben we Gloria en Emilio ontmoet in Estafan Kitchen in Miami, waar we geluncht hebben", zei Jim in de Middagshow.


Ook kregen luisteraars nog de kans op Jim een aantal vragen te stellen. Zo vroeg Janna over Jim zijn zelfgeschreven boek. "’Het boek heet ‘Dadoe’ Ik heb er 2,5 jaar aan gewerkt. Het bestaat uit 12 verhalen en de daarbij horen zelfgeschreven liedjes!"


Wil je het hele interview terugluisteren? Check hier dan alle fragmenten! 

Jim Bakkum over de musical 'On Your Feet'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?