Nieuws Nieuws
Johnny De Mol.jpg
| Televisie

Johnny de Mol samen met Humberto Tan naar Canada!

Gisteren was de eerste aflevering van 'Waar is De Mol?' waar Johnny samen met Humberto en zijn dochter Isa naar Cananda reisde om daar Humberto's droom waar te maken, namelijk ijsberen in het wild fotograferen! Humberto is een natuurliefhebber en zet zich daarvoor in. 


Zo te zien heeft Humberto zijn droom waar kunnen maken, want wat een pracht plaatje heeft hij kunnen maken van deze kleine ijsbeer! Het lijkt wel alsof hij voor Humberto poseert...
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


De ijsberen in Churchill kunnen behoorlijk dichtbij zijn. Maar gedurende de reis was er altijd een bewapende gids mee, want vergis je niet, dit jong ziet er heel schattig uit maar de dieren zijn razendsnel. Er zijn in geval van nood 3 opties voor de gids: 1. eerst patronen die alleen maar een harde knal geven (is in 90% van de gevallen genoeg) 2. rubberen kogels en mocht dat allemaal niet helpen 3. schieten met scherp. Dat laatste gebeurt vrijwel nooit. Juist omdat de gidsen heel voorzichtig zijn. Ze lezen de "lichaamstaal" van de beren constant en als ze maar het idee hebben dat het gedrag van de beren anders wordt door de aanwezigheid van mensen dan moet de mens meteen weg, terug in de auto. Deze kleine was in ieder geval lekker ontspannen met moeder beer op 3 meter, rustig liggend. #polarbear #churchill #waarisdemol #liveforthestory #CanonNederland


Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op
Ook Victor Mids, Ronald Koeman, Ellie Lust en Lil' Kleine doen mee aan het programma. In deze afleveringen mogen de BN'ers een reisgenoot meenemen. Ellie Lust neemt haar tweelingzus mee en Victor Mids neemt zijn twee beste vrienden mee. Lil' Kleine gaat met zijn verloofde Jaimie en zijn vader Maarten op reis. In de eerstvolgende aflevering gaat Johnny samen met Victor Mids naar Amerika.


Patrick Martens en Georgina Verbaan zijn de laatste twee gasten van het nieuwe seizoen van 'Waar is De Mol?'. Patrick gaat met Georgina en haar vader Hans naar Indonesië. Het is Gordina's droom om orang-oetans in het wild te zien. Daarnaast is haar vader geboren in Indonesië en op zijn elfde naar Nederland verhuisd. Hij keert voor het eerst terug naar zijn geboorteland. Dat zal ongetwijfeld mooie beelden opleveren!

'Waar is de Mol?' is iedere dinsdag te zien op SBS6.


Foto: Instagram Johnny de Mol

Hazes met zoontje.jpg
| Nieuws

Sterren Kijken: Papa André krijgt kusjes

TinoMartin.jpg
| Nieuws

Dit is de special guest van Tino Martin in het Olympisch Stadion


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?