Nieuws Nieuws
Wie is de Mol.jpg
| Televisie

Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2019

Het populaire programma 'Wie is de mol?' speelt zich dit seizoen af in Medellin, de tweede stad van Colombia. Dit heeft AVROTROS bevestigd nadat donderdagochtend op Twitter een muurschildering met de kandidaten verscheen, die te vinden is in Colombia. 


Een grote verrassing is dit overigens niet. Fans hadden de locatie in juni al achterhaald. De 'molloten' speculeren sinds de foto van afgelopen donderdag én door de hints via de Instagram van 'Wie is de mol?' wie de kandidaten zouden zijn. 


De tien kandidaten van Wie is de Mol? 2019 mogen na vandaag eindelijk bovengronds komen en hun deelname aan het populaire programma bekendmaken. Presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager zullen dit jaar van de partij zijn!


'Wie is de Mol?' is vanaf zaterdag 5 januari om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Het zal voor de eerste keer gepresenteerd worden door Rik van de Westelaken. 
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


The word is out! Ik doe mee aan Wie Is De Mol 2019!! #ijskoudgeheimgehouden #widm2019 #avontuuuuuur


Een bericht gedeeld door Nielson (@nielsonmusic) op
Foto: AVROTROS

Hazes met zoontje.jpg
| Nieuws

Sterren Kijken: Papa André krijgt kusjes

TinoMartin.jpg
| Nieuws

Dit is de special guest van Tino Martin in het Olympisch Stadion


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?