Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Woensdag 12 Januari 2022

Katy Perry reageert op video van SERA!

In een YouTube-livestream heeft Katy Perry gereageerd op een cover van de Nederlandse zangeres SERA. In de betreffende video zingt de Sliedrechtse zangeres Katy’s laatste single ‘When I’m Gone’. Perry bracht het nummer in december uit, samen met de Zweedse DJ/producer Alesso. Zowel Alesso als Katy Perry zijn behoorlijk onder de indruk van de zangkunsten van SERA!

Sinds enige tijd maakt de 27-jarige SERA zelf ook stappen in de muziekindustrie. In juli bracht ze haar eerste single ‘Only Us’ uit, die op dit moment ruim 6 miljoen streams heeft behaald. In november kwam opvolger ‘Take A Chance’ uit. 

Tussen het uitbrengen van eigen liedjes, gaat SERA online door met waar ze ooit mee begon: het zingen van covers. Deze covers werden al eerder opgemerkt door Justin Bieber en Cristiano Ronaldo. Ronaldo nodigde haar zelfs uit om te komen zingen op zijn verjaardagsdiner in Turijn.

Nu meldt zich dus een derde bekende ‘fan’ in SERA’s ongelofelijke muzikale verhaal. Een volger stuurde SERA de beelden door en vroeg haar om haar reactie op beeld op te nemen. SERA wist niet wat ze zag: ‘Ik zing nu een paar jaar covers en plaats deze op TikTok en Instagram. Daarna is het altijd maar afwachten wat mensen er van vinden. Dat Katy Perry zelf op deze cover reageert, had ik niet durven dromen. Knettergek, een fantastisch begin van 2022!’ 

Benieuwd naar Katy Perry's reactie op de cover van SERA? Bekijk het hieronder:

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error