Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Donderdag 23 April 2020

Koningsdag line-up is bekend! - Koning van 100

De line-up is bekend! Op Koningsdag zijn onze Nederlandse artiesten voor één dag de Koning of Koningin van 100% NL en bepalen zij wat er gedraaid gaat worden!

Onze Koningen en Koninginnen van de Nederlandse muziek presenteren één dag lang onze programma's samen met onze 100% NL jocks. De Koning van de Ochtend is niemand minder dan Rob Dekay samen met Chantal Hutten. Gerard Joling is de Koning van de Kroeg en zal samen met Barry zorgen voor een heerlijk einde!

Dit is de hele line-up:

Live optredens vanuit woonkamers
Koningsdag is natuurlijk niet compleet zonder optredens. Daarom hoor je tijdens deze oranje feestdag ook optredens van Nederlandse artiesten als Nielson, Davina Michelle, André Hazes. Zij spelen allemaal live vanuit hun eigen woonkamer en zijn de gehele dag te horen!

Samen Oranje
‘Samen Oranje’ is een gezamenlijk initiatief van 100% NL, SLAM!, Qmusic, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica, NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 4, NPO Radio 5, NPO FunX, KINK en alle publieke lokale en regionale zenders. De radiostations geven artiesten en musici uit Nederland een steuntje in de rug nu hun optredens komen te vervallen. Op Koningsdag, maandag 27 april, geeft elke zender op eigen wijze invulling aan deze themadag waarbij het Nederlands product centraal staat.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error