Nieuws Nieuws
| Video

Lekker loeren: De beelden van Adam zkt. Eva met Sterretje

Donderdagavond is de tweede reeks van Adam Zkt Eva van start gegaan! Alleen zijn de nieuwste afleveringen nét een tikkeltje anders. In de nieuwe reeks van Adam zkt. Eva gaan bekende Nederlanders poedelnaakt daten met twee onbekende single! Allen hebben maar één doel... en dat is ware liefde vinden. 


In totaal gaan zes bekende Nederlanders in het televisieprogramma naakt op zoek naar hun ware liefde. DJ Tony Star, voormalig zwemster Inge de Bruijn, Cassius Verbond (B-Brave), realityster Kasia Dolkowska, presentator Curt Fortin en musicalster Chaira Borderslee geven zich letterlijk bloot.


Tony en zijn 'Eva'
Sterretje was gisteren de eerste die het nieuwe seizoen mocht aftrappen! En met succes... Tony heeft zijn Eva gevonden! De realityster is tijdens het RTL5-programma Adam Zkt. Eva gevallen voor de uit Soest afkomstige coffeeshopmedewerkster Josje (33). Tijdens het datingprogramma, ontmoetten de twee elkaar poedelnaakt.


De eerste Eva was voedingsconsulente Sofia (28) die niet drinkt, rookt of feest. Ondanks de grote levensverschillen met Tony, voelde ze 'een zekere klik op verschillende niveau's.' Maar met Josje voelde hij zich rustiger en liefdevoller worden...


Op social media barstte het donderdagavond los! Vooral over 'little tony' was er veel te zeggen... Check hieronder een aantal fragmenten!


Foto: Roland J.Reinders


Josje raakt al meteen een gevoelige snaar bij TonySofia denkt al meteen vooruit...Maar voor wie kiest Tony?Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?