Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Songfestival
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 15 Februari 2021

Lijsttrekkers grootste politieke partijen te gast bij Goedemorgen 100% NL

De verkiezingsweken zijn begonnen en daarom nodigen wij de komende maand alle lijsttrekkers van de grootste politieke partijen te gast bij Goedemorgen 100% NL. De eerste die te gast was bij Koen was Geert Wilders (PVV).

In de komende maand ontvangt Koen onder meer Mark Rutte, Wopke Hoekstra, Lilian Marijnissen, Thierry Baudet, Lilianne Ploumen, Esther Ouwehand, Sylvana Simons en Farid Azarkan. Het nieuws van de dag wordt doorgenomen en luisteraars kunnen vragen stellen over partijstandpunten. Politici spelen de “100% Nederland Quiz” (een pubquiz over Nederland) en doen geblinddoekt een smaaktest, is de politicus thuis in de Hollandse keuken?

De eerste die te gast was, was Geert Wilders. Hij sprak onder andere over het uitsluiten van de PVV door Mark Rutte, de beschuldigingen aan het adres van PVV'er Dion Graus, het vaccinatieproces en over zijn vrouw - die zijn kapsel probeert bij te houden sinds de kapsalons dicht zijn

Koen Hansen is ontzettend blij dat politici tijd maken voor de luisteraars en volgers van 100% NL: “Je hoort en ziet de politici altijd op de journaals en in de talkshows. Dat ervaar ik zelf vaak als afstandelijk. Daar probeer ik de komende weken verandering in te brengen. Naast het op een laagdrempelige manier behandelen van de standpunten, probeer ik de politici dichterbij onze luisteraars en volgers te brengen. Mijn doel is dat zoveel mogelijk Nederlanders gaan stemmen in maart.”

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error