Nieuws Nieuws
gordongaattrouwen.jpg
| Televisie

Love is in the air: Gordon valt als een blok voor Italiaanse Manuel

Tv-kijkers zijn donderdagavond weer helemaal losgegaan op Gordon gaat trouwen! De 49-jarige gelukszoeker heeft weer drie dates doorstaan. Het is uiteindelijk de Italiaanse hartenveroveraar en steward Manuel uit Rome die Corrie's hart helemaal op hol bracht (zie video hieronder).


Charmeur
Manuel weet van Gordon's bestaan af door door naar zijn tv-programma's te kijken. En de vriendelijke dertiger uit Rome veroverde gelijk het hart van Goor. Tijdens een tripje door Rome in een piepkleine Fiat kwam het ook nog tot wat gezoen en gefriemel onder het dasboard. "De manier waarop hij kust is een dikke tien'', aldus Gordon die zijn date 'fantastisch' vond.


Wel toonde hij zich wat huiverig om met de knappe Italiaan in zee te gaan. "Ik heb al vaker wat gehad met zo'n perfecte man. Dat liep op niets uit en ik wil niet nog een keer teleurgesteld worden.''

Ondertrouw
Na de aflevering van vanavond, waarin hij toch maar koos voor de ver weg wonende Manuel, gaat Gordon nog één keer op date met drie kerels. Uiteindelijk gaat hij met vier mannen in ondertrouw. Het huwelijk met een van hen vindt later dit jaar plaats in Zuid-Afrika. Het wordt ingezegend door Angela Groothuizen. In de eerste twee afleveringen koos Gordon voor de 41-jarige horecaondernemer en vader Rogier uit Leiden en de uiterst lenige financieel manager Gerben (38). Grote publieksfavoriet in Nederland is nog steeds Rogier. 


Bekijk hieronder de ontmoeting


Hazes_nieuw.jpg
|

Win kaarten voor André Hazes!

pop.jpg
| De Ochtendshow met Lars

Deze artiesten komen deze week naar de studio!


Nieuwtjes ontvangen?