Nieuws Nieuws
luizenmoeder.jpg
| Nieuws

Luizenmoeder opnieuw opgenomen in school Mijdrecht

Yes, het tweede seizoen van De Luizenmoeder komt steeds dichterbij! De Twistvliedschool in Mijdrecht, waar het eerste seizoen is opgenomen, zal ook het decor zijn van het tweede deel van de populaire serie. In september beginnen de opnamen van seizoen twee. 


Volgens producent Bing is de school in Mijdrecht het ideale decor voor de serie die vorige maand de Zilveren Nipkowschijf won. Na het succes van het eerste seizoen wil Bing in ditzelfde schoolgebouw ook graag seizoen twee opnemen. En goed nieuws, de gemeente heeft hiermee ingestemd!


Wethouder Kiki Hagen, die tot voor kort zelf voor de klas stond, vindt het leuk dat zo’n populaire serie in hun gemeente wordt gefilmd. “Vanuit de realiteit kan ik verklappen dat de serie verontrustend treffend is; van surprises gemaakt door ouders tot gezonde traktaties. Ik kijk uit naar het tweede deel!”


In 2019 zal het tweede seizoen te zien zijn bij AVROTROS. De serie is zo populair dat het ook het buitenland heeft bereikt. In België beginnen ze namelijk maandag met het opnemen van seizoen één. Het zal natuurlijk een eigen twist krijgen met iets andere humor, maar ook daar is De Luizenmoeder heel populair!


 

Waylon nieuwsbericht.jpg
| Showbizz

Sterren kijken: Een dag vol liefde in BN'er land

Nick en Simon (1).jpg
| Evenementen

Nick & Simon gaan weer touren!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?