Nieuws Nieuws
| Showbizz

Maan wint de 100% NL Award Muziekmoment van het Jaar!

Maan heeft 'm te pakken hoor... de 100% NL Award voor Muziekmoment van het Jaar! Haar deelname aan ‘De Beste Zangers' waar zij met ‘Jij Bent De Liefde’ iedereen aan de buis wist te kluisteren, is door de stemmers als winnaar gekozen! Dit is overigens niet haar eerste award... vorig jaar won ze nog Doorbraak van het Jaar.


De 100% NL Award werd door Koen aan haar uitgereikt tijdens het laatste optreden van de AM/PM Clubtour Part 1 in Rotterdam. Zonder dat de zangeres enig idee had verraste Koen haar aan het einde van haar show! "Wauw, dit is gewoon de tweede 100% NL Award, want vorig jaar nog ‘Doorbraak van het Jaar’! Dank jullie wel, super cool! Vooral bedankt aan iedereen die gestemd heeft", aldus een blije Maan! De award krijgt een plekje in haar slaapkamer naast de andere 100% NL Award. "Dan kan ik er lekker over dromen", liet Maan weten in de Ochtendshow. 


Check de video hierboven.


Muziekmomenten
De overige muziekmomenten waaruit gekozen kon worden, waren van Bergit Lewis met haar auditie aan X-Factor, Waylon met zijn ‘I Will Always Love You’ bij RTL Late Night, OG3NE met hun optreden tijdens het Eurovisie Songfestival 2017 en Elske DeWall met haar deelname aan The Passion.


Vorig jaar won OG3NE de 100% NL Award voor ‘Muziekmoment van het Jaar’. Dit was eveneens met een deelname aan Beste Zangers waar zij een loepzuivere versie van ‘Clown’ zongen en heel Nederland stil kregen.


De 100% NL Awards wordt mede mogelijk gemaakt door Fleurop.

ANP-52094365.jpg
| Televisie

Beau bezig met nieuw daklozenprogramma

Bibi en Waylon.jpg
| Showbizz

Sterren Kijken: Vaderdag!


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?