Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 11 Februari 2020

Mannen/vrouwen opgelet! Wat zijn nu leuke cadeautjes om aan je vriend(in) te geven?

Valentijnsdag komt eraan, dus tijd om je vriend/vriendin te verwennen. Maar ieder jaar is de vraag, wat geef jij jouw partner voor Valentijnsdag? Stephan Jacobs belt iedere avond tussen 19:00 en 21:00 met relatie expert/matchmaker Marie José voor tips! Lees hieronder alvast een paar goede tips voor een cadeau!

We starten met de cadeautjes voor de vrouw. Wat zijn de do's en don'ts wat betreft cadeaus voor je vriendin? Je wilt ten slotte toch iets speciaals. Deze cadeautjes kan je beter laten liggen:

 

1. Een stofzuiger, ook al is het een Dyson. Geloof me, die wil ze wel hebben maar niet als cadeau krijgen van jou. Net als een strijkijzer, een katoenen mop, stoffer en blik of ieder ander huishoudelijk artikel. Poetsen is niet leuk, dus iets hiervoor cadeau krijgen ook niet.

 

2. Opladers voor de I Phone/ I Pad, een USB-stick of een externe harde schijf. Het is reuze handig om te hebben maar als cadeau totaal ongeschikt. Veel te praktisch en te onpersoonlijk.

 

3. Kaarsen. Kaarsen geef je aan iemand die je niet goed kent omdat het altijd wel van pas komt. Voor een cadeau aan je geliefde moet iets langer nadenken, sorry!

 

4. Tegoedbonnen. Al is het voor etentjes, massages, of whatever, een vrouw wil liever een tastbaar cadeau. Hoe lief bedoeld ook, een tegoedbon betekent vaak dat zij het zelf kan regelen en plannen, met als gevolg dat de bon nooit ingewisseld wordt. Uitzondering hierop is een reisje of activiteit die je daadwerkelijk al gepland en geboekt hebt. Maak het concreet en zorg dat zij alleen maar haar agenda hoeft vrij te houden.

 

5. Een weegschaal. Ook al bedoel je hier niets mee, hier zit ze niet op de te wachten. Impliceert dat ze op haar gewicht moet letten en dat wil een vrouw niet van haar man horen. Keukenweegschaal daarentegen kan in de smaak vallen, mits ze van bakken houdt.

 

 

Maar wat geef je haar dan wel? Vrouwen waarderen het enorm als ze aan het cadeau kunnen zien dat je moeite voor haar gedaan hebt. Dat is al een cadeau op zich, daarom zit je met deze artikelen meestal wel goed:

 

1. Een boek. Laat je adviseren bij een goede boekhandel en vertel haar waarom je juist dit boek voor haar uitgezocht hebt.

 

2. Concertkaartjes van haar favoriete artiest. Muziekherinneringen blijven je leven lang in geheugen en iedere keer als ze haar artiest op de radio hoort, denkt ze aan jou :) 

 

3. Parfum: ook hier weer belangrijk. Laat je adviseren en doe je best ervoor. Kies een luchtje uit wat jij heel lekker vindt zodat zij nog lekkerder ruikt.

 

4. Diamonds are a girls best friend. Met een armbandje, kettinkje of oorbellen persoonlijk uitgezocht door jou zit je altijd goed.

 

5. Lekkere zachte badjas. Voor luie zondagen met ontbijtjes op bed. Een echt mooie badjas vindt ze fijn om te hebben maar zonde om veel geld aan uit te geven. Voor een mooi dekbedovertrek en/of pyjama geldt trouwens hetzelfde.

 

 

Diamonds are a girls best friend maar met welke cadeaus verras je mannen nou echt? De geijkte sokken-parfum-boek-cadeau’s zijn veilig en altijd wel ok maar ook een beetje saai. Jij bent dat niet dus kom jij met een origineel cadeau. Hieronder de topcadeaus op een rijtje:

 

1. Hangmat. Weinig dingen zijn meer ontspannen dan lekker relaxen in een hangmat. Krantje lezen, muziek luisteren of een beetje snoozen. Beter koop je een 2-persoons dan kunnen jullie er lekker samen in liggen.

 

2. Doucheradio. Want zingen en soppen onder de douche gaan heel goed samen. Samen zingen en soppen trouwens ook.

 

3. Horloge. Als de tijd rijp is en hij heeft het verdiend is een  horloge een geweldig cadeau. Persoonlijk, charmant en tijdloos.

 

4. Platenspeler met zijn favoriete artiest op vinyl. Een vintage exemplaar of juist een van nu, maar net waar hij van houdt. De beleving van het luisteren naar een LP is gewoon echt anders dan een spotifylijstje op zetten. Samen echt luisteren naar muziek en naar elkaar, met elkaar. Feel the rhythm!

 

5. Fles wijn uit zijn geboortejaar. Niet per se om op te drinken, wel of om te hebben en te bewaren!

 

6. Vuurschaal. 's Avonds buiten zitten is zoveel lekkerder en gezelliger bij een warm vuur! Voor hem trouwens ook een mooie gelegenheid om jou te imponeren met hoe goed hij vuur kan maken. 

 

7. Koffer. Niet leuk om te kopen, super fijn om te hebben. Zeker als het een mooi & origineel exemplaar is. Ook handig als je gevlogen hebt en zijn koffer springt eruit bij de bagageband. Mag hij kiezen waar jullie samen de koffer in gaan duiken.

 

8. Sneakers met zijn naam. Hip, handig en persoonlijk! Loopt hij nog meer op wolken dankzij jou. Als hij nou maar niet naast zijn schoenen gaat lopen.

 

9. Koptelefoon met noise candellation. Ook in onrustige omgevingen krijgt hij zo rust aan zijn hoofd en kan hij zich beter concentreren. Behalve natuurlijk als jij door zijn gedachten blijft wandelen.

 

En het allerbeste cadeau heeft hij natuurlijk al, want dat ben jij! Dus inpakken die handel, misschien een klein briefje erbij en verwennen maar.

 
Alvast veel succes bij het verrassen van je vriend/vriendin en een fijne valentijnsdag! Zin in een muziekje er bij? Luister vrijdag naar De Valentijn Top 50 tussen 13:00 - 17:00 met Colin Banks. 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error