Nieuws Nieuws
Foto-Marco-Kuip.jpg
| Nieuws

Marco Borsato terug in De Kuip

We hebben leuk nieuws voor je! Marco Borsato zal op woensdag 29 mei weer in De Kuip staan, vijftien jaar nadat hij zijn laatste concert gaf in het Rotterdamse stadion.


"Het is tijd om terug te gaan!", vertelt Marco. "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik hier ooit graag wilde terugkeren. In dit stadion is het allemaal begonnen, ik heb hier zelfs nog met mijn zoontje Luca van toen drie op m'n armen rondgelopen."


15 jaar later
Marco stond in 2002 en in 2004 in De Kuip en beloofde veertien jaar geleden al om een keer terug te keren. Dat Marco toen met zijn oudste kind in het stadion rondliep, inspireerde hem om volgend jaar weer in De Kuip op te treden. "Ik realiseerde me begin dit jaar dat de generatie die toen aanwezig was inmiddels ook kinderen heeft die naar mijn muziek luisteren. Hoe leuk is het dat we nu samen met onze kinderen kunnen genieten?"


Record
Het concert van Marco in De Kuip is om verschillende redenen bijzonder. Met de show evenaart Marco het record van The Rolling Stones. De rockers gaven tien concerten in De Kuip. Voor Marco staat de teller nu op negen, na drie uitverkochte shows in 2002 en nog eens zes uitverkochte concerten in 2004. Het is bovendien voor het eerst sinds 2008 dat er weer een volwaardig concert plaatsvindt in het stadion. 


Voorproefje
Er is nog meer leuk nieuws... Marco, die dinsdag op verschillende plaatsen in Rotterdam al een voorproefje gaf van zijn show, neemt André Hazes, Lil' Kleine en DI-RECT mee naar De Kuip! Marco is niet van plan alleen maar oude hits te spelen. "Natuurlijk willen we terugkijken en stilstaan bij die mooie herinneringen, maar ik wil vooral ook vooruitkijken. Met André, Lil' Kleine en DI-RECT verklappen we al een beetje dat dit een show wordt vol nieuwe samenwerkingen en unieke momenten. Ik kijk er enorm naar uit!" En dat doen wij natuurlijk ook!


Kaarten
Wil jij dit concert aboluut niet missen? Vanaf vrijdag start de kaartverkoop, zorg dat je op tijd bent!

Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?