Nieuws Nieuws
Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'

Terwijl songfestival-kenner Maurice Wijnen terugkijkt op een fantastische overwinning van het Eurovisie Songfestival, blikt hij ook alvast vooruit op volgend jaar. Wat hem betreft staat Davina Michelle zonder enige twijfel volgend jaar namens Nederland op het podium van het Eurovisie Songfestival. Dat vertelde hij vanmiddag aan Colin Banks.


“Het risico van deelname voor de grote artiesten is komend jaar wel wat minder groot. Ik denk dat er veel grote namen zijn die stiekem best wel zouden willen. Ik denk zelf aan Davina Michelle, die nu heel erg aan de weg aan het timmeren is en eigenlijk nog heel erg in de oprichting van haar carrière zit. Daarvan zou het normaliter een risico zijn om haar te sturen. Voor het moment in haar carrière waar ze nu staat zou het niet handig zijn… Maar wanneer wij -zoals volgend jaar- direct geplaatst worden in de finale, lijkt het ineens wel een mogelijkheid. En in dat kader is Davina Michelle voor mij de nummer één favoriet om volgend jaar naar het Eurovisie Songfestival te sturen.”


Volgens Wijnen verdient Duncan Laurence een enorme pluim: “Dat het dan eindelijk gelukt is na al die jaren, dat is natuurlijk waanzinnig! En hoe leuk is het dan ook dat dit gebeurd met een artiest die zich zo bescheiden heeft opgesteld en zo open en vriendelijk is. Daarvan ben ik echt onder de indruk, Duncan verdient daarvoor echt een enorme pluim!”

20190213-100NL-De-Nederpop-Knop-Thumbnail-ZV.png
|

René Froger: "Ik zou de hele dag geld tellen"

Patricia-tas.jpg
| Lifestyle

Dagboek van een moeder: Wil je met me trouwen?


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?