Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 23 Juni 2020

Meisje mag na 2 maanden haar vader weer knuffelen - Goed Nieuws Journaal

Iedereen kan wel wat positiviteit en vrolijkheid gebruiken! Vanaf nu iedere dinsdag het 'Goed Nieuws Journaal'!

Wie wil er nou niet een knuffel van deze hond?
Dat een hond je beste vriend kan zijn, dat kan ook dit jongetje zeggen nadat hij een heerlijke knuffel kreeg van zijn hond!

Leerlingen van het Kennemercollege werden verrast met een drive-thru diploma-uitreiking
Door de corona-maatregelen konden de leerlingen geen normale traditionele diploma-uitreiking krijgen, dus bedachten de leraren een leuke manier om dit alsnog te kunnen doen. Door middel van een drive-thru konden de leerlingen hun handtekening zetten, hun cijferlijst ophalen en wat popcorn en drinken krijgen.

De award voor beste postbezorger gaat naar deze man
Woon je langs het water, dan moet de post bezorgd worden door middel van een boot. Daar weet deze jongen wel raad mee!

Liplezend erachter komen dat hun dochter zwanger is
Nietsvermoedend speelde zij een spelletle liplezen met hun dochter, totdat ze uiteindelijk ontdekte welke zin hun dochter uitsprak. Het duurde eventjes voor het kwartje viel, maar de kersverse opa en oma waren dolgelukkig.

Max (75) uit Leusden maakt karaokemuziek om mensen te troosten
De 75-jarige Max maakte zijn eigen Nederlandstalige karaokeversie van de evergreen ‘We’ll meet again’ van Vera Lynn. Inmiddels is zijn ‘hit’ meer dan 13.000 keer bekeken. 'Dit lied, afkomstig uit de Tweede Wereldoorlog heb ik hertaald naar ‘Vrienden, tot ziens'! Het nummer is vooral bedoeld om mensen die in een sociaal isolement zitten vanwege de coronacrisis een hart onder de riem te steken'.

Ziek meisje (4) mag na 2 maanden in quarantaine haar vader weer knuffelen
Het 2-jarige meisje is bezig met haar chemo-therapie en omdat haar vader gewoon moest werken konden ze elkaar maanden niet knuffelen. Ze hadden alleen nog contact door het raam. Nu, na de quarantaine, kunnen vader en dochter elkaar eindelijk een dikke knuffel geven.

Zeer zeldzame lachstern broedt ei uit op Marker Wadden
Op de Marker Wadden in het Markerweer is een jonge lachstern geboren. En dat is bijzonder, want dat was sinds 1958 nog maar één keer gebeurd.

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error