Nieuws Nieuws
Lars_xander_web.jpg
|

Met deze artiest wil Xander de Buisonjé een duet opnemen

Lars kondigde hem vanmorgen aan als ‘de swarovski der zangers’ en ‘de adonis van de artiesten’, beter bekend als Xander de Buisonjé. Als we het over de Top van de Nederpop hebben, mag deze artiest wat ons betreft niet in dat rijtje ontbreken. Je zou bijna vergeten dat het alweer twintig jaar geleden is dat hij met Volumia doorbrak met de hit ‘Hou me vast’. Hoewel hij druk in de weer is met alle voorbereidingen voor de Vliegende Vrienden, kwam hij vanmorgen toch een croissantje eten bij Lars, om samen te kletsen over de Top van de Nederpop.


Nieuwe vrienden
Het bijzondere aan die Vliegende Vrienden is dat het groepje artiesten inmiddels ook écht vrienden van elkaar zijn geworden, inclusief een Whatsappgroep waar vieze plaatjes in gedeeld worden. Wie de meest gekke foto's stuurt kan hij (helaas) niet zeggen; “ik denk dat iedereen wel een behoorlijke bijdrage levert.”


Of we een nieuwe samenwerking kunnen verwachten met één van de vrienden geeft Xander een geheimzinnig antwoord. “Er staan nu afspraken om samen de studio in te duiken, maar met wie dat is ga ik je nog niet vertellen…”  

Patricia Paaij
Ook maakte Lars, Xander het nog even heet onder de voeten en vroeg hem een paar ‘meningsvragen’. Over de vraag voor wie hij het meeste respect heeft hoeft hij niet lang na te denken; ‘De Dijk!’ Maar van wie hij het meest heeft geleerd vindt hij het lastiger een antwoord te geven, hij roept uiteindelijk ‘Guus’. Zijn favoriete liedje is ‘Ik Kan Het Niet Alleen’ en hij zou het liefst een duet zingen met André Hazes. Het allereerste Nederlandse plaatje wat Xander kocht was er één van Patricia Paaij. De mannen moeten er beide om lachen.  


Holland zingt Hazes
Stilzitten doet Xander alles behalve. Naast de Vliegende Vrienden zijn ook alle voorbereidingen begonnen rondom het Holland Zingt Hazes-concert wat in 2019 plaatsvindt. “André loopt als een rode draad door mijn carrière. Ik heb hem kort gekend, mocht optreden in een van zijn laatste shows in Ahoy. De contacten met Rachel, Rox en Dré zijn warm. Een van mijn dierbaarste momenten in mijn loopbaan was de afscheidsceremonie van André in de Arena. Ik bleef Zij Gelooft In Mij op de piano spelen, terwijl de kist een ereronde door het stadion maakte. Logisch dat ik ja zei tegen dit verzoek", vertelde Xander onlangs in een interview aan AD.


Win kaarten voor een uniek 100% NL concert
Tijdens de Top van de Nederpop maand win je bij 100% NL kaarten voor een uniek concert. Deze week kun je kaarten winnen voor een intiem concert van Ilse DeLange én maak je kans op haar nieuwe album. Wil jij hierbij zijn? Klik hier en wie weet sta jij binnenkort wel oog in oog met een van de beste zangeressen van Nederland!

Xander de Buisonjé over vliegende vrienden

20190213-100NL-De-Nederpop-Knop-Thumbnail-ZV.png
|

René Froger: "Ik zou de hele dag geld tellen"

Patricia-tas.jpg
| Lifestyle

Dagboek van een moeder: Wil je met me trouwen?


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?