Nieuws Nieuws
davina michelle 01.jpg
| Muziek

Met deze cover eert Davina Michelle overleden dj Avicii

Naast het succes van haar hitsingle Duurt Te Lang en nieuwe muziek als Skyward upload Davina Michelle nog netjes video's op haar YouTube-kanaal. Elke week covert de zangeres een nummer en dit keer zingt ze het nieuwste nummer van de overleden dj Avicii, welke 10 april uit werd gebracht door zijn nabestaanden. De reacties zijn alleen maar lovend.

Hoewel Davina Michelle een aantal weken geleden haar eerste eigen single Skyward uitbracht, blijft ze trouw aan haar volgers op YouTube. Zo plaatst nog altijd covers op haar kanaal. Deze week bracht de 23-jarige een speciale cover, namelijk die van het nummer SOS van de overleden dj Avicii. 
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


SOS • @avicii ft. @aloeblacc🌹 Full vid on my YouTube Channel▶️ Don’t mind the nasal sound, I had the flu last week 🤧


Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op
Lovende reacties
De comments onder de video zijn alleen maar positief. "Avicii zou trots zijn, laten we daar zeker van zijn", reageert iemand. Een ander schrijft: "Mijn oren gaan naar de hemel als ik hiernaar luister" en weer iemand anders plaatst: "Ik weet zeker dat Avicii dat kan horen. Geweldige cover Davina, zoals altijd".

SOS
SOS is onderdeel van het nieuwe album TIM, dat in juni verschijnt. Tim Bergling, zoals de dj voluit heet, had het album grotendeels af toen hij zelfmoord pleegde in 2018. De opbrengsten van de single en het album gaan naar de Tim Bergling Foundation, die is opgericht na zijn dood. De stichting spant zich in voor jongeren die het leven niet meer zien zitten, net als Avicii zelf. De single SOS verscheen op 10 april en het volledige album wordt in juni verwacht. 

Foto: ANP

Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?