Nieuws Nieuws
shutterstock_1192275079.jpg
| Nieuws

Met deze gerechten maak jij indruk tijdens Kerst

Nog een paar nachtjes slapen, en dan is het weer zover; ‘The most wonderful time of the year’! Althans, als we de songteksten moeten geloven. De kerstliedjes van de Nederlandse artiesten staan bij 100% NL op repeat en ook de kerstklassieker van Wham! laten we natuurlijk zo nu en dan voorbij komen. De kerstballen zijn weer van zolder gehaald en de kaarsjes mogen wat ons betreft non-stop branden. Kan jij niet wachten om alle pannen op het vuur te zetten of lig je al sinds oktober wakker omdat je weer wat smaakvols in elkaar moet flansen voor het kerstdiner? We geven je graag de nodige inspiratie voor een lekker dinertje waarmee je jouw bezoek –gegarandeerd- omverblaast.

Kook het diner van Guus

Wat je misschien nog niet wist van Guus Meeuwis, is dat hij naast zingen ook de sterren van de hemel kookt. Bij Guus staat dit jaar een Beef Wellington op het menu. Wil je nou écht grandioos uitpakken en heb je de hele dag de tijd, ga dan net als Guus ook voor deze showstopper!

All I want for Christmas is cheese

Als er één gerecht winters is, dan is het wel kaasfondue. Het Zwitserse gerecht vraagt om uitgebreid tafelen met de hele familie en is misschien wel het aller-makkelijkste van allemaal om te maken. Prima bijkomstigheid is dat je met dit gerecht meteen je vegetarische tafelgenoten tegemoet komt!

Burgers bouwen

Volgens onderzoek gourmet zo’n 40% van de Nederlanders tijdens kerst. Grote kans dat er één van de diners ook bij jou een gourmetstel op tafel staat. Wil je eens iets anders dan alleen je kippetje van de plaat? Bouw dan deze hamburger en maak de rest van de tafelgenoten jaloers op jouw creatie!

Kerstkalkoen

Een heel grote familie? Dan is de kalkoen jouw grootste vriend! Kalkoen is al jaren een hit tijdens het kerstdiner en vult heel wat hongerige buikjes. Volgens Jamie Oliver kan er met onderstaand recept weinig misgaan. Het is wat tijdsintensief, maar dan heb je ook meteen eten voor de hele familie!

Het perfecte dessert

Geen kerstdiner is compleet zonder een goed, calorierijk dessert. Met dit dessert heb je best of both worlds in één toetje; Tony’s salted caramel chocola en taart! En ook handig, want je kunt hem al een paar dagen van te voren klaarmaken.

Uitbuiken op het ijs

Lekker hoor, al die zware, winterse gerechten, maar uiteindelijk gaat natuurlijk alles om balans. Ben je op zoek naar een leuk of origineel uitje rond de kerstvakantie of kun je wel wat beweging gebruiken na die drie- vier of zelfs vijf-gangen kerstdiners? Haal je schaatsen dan eens uit het vet en ga een rondje schaatsen! Check de website van schaatsen.nl voor de dichtstbijzijnde schaatsbaan bij jou in de buurt. En vooruit, na zo’n rondje schaatsen hoort natuurlijk een bezoekje aan de koek-en-zopie voor een warme chocomelk met een flinke dot slagroom.

Hazes met zoontje.jpg
| Nieuws

Sterren Kijken: Papa André krijgt kusjes

TinoMartin.jpg
| Nieuws

Dit is de special guest van Tino Martin in het Olympisch Stadion


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?