Nieuws Nieuws
OG3NE_avrotros.jpg
| Showbizz

Moeder Isolde van OG3NE overleden

Isolde Vol-Malee, de moeder van de OG3NE-zusjes is vandaag overleden in het bijzijn van haar naasten en familieleden. Na een lang gevecht tegen een zeldzame vorm van kanker heeft Isolde de strijd verloren, zo laat de familie op Facebook weten. 


OG3NE: "Wij vertrouwen er op dat haar strijdkracht, positiviteit, doorzettingsvermogen en eeuwige lach ons de kracht zal geven om door te gaan. Nu is er het grote verdriet. We hopen dat iedereen onze privacy respecteert en ons de rust en ruimte geeft om dit grote verdriet een plaats te geven.” De groep zal alle werkzaamheden tot nader bericht staken om dit grote verlies in alle rust te kunnen verwerken. Het afscheid van Isolde zal in besloten kring plaats vinden."


Behandelingen
Recent maakte de familie nog bekend dat Isolde de behandelingen staakte. Verdere behandeling was volgens de manager “geen optie meer”. Deze zeer zeldzame vorm van botkanker werd lastig te behandelen door uitzaaiingen in haar hoofd. "Hoe moeilijk het ook is, het is haar beslissing en leven'', vertelde de zussen in een reactie op dat besluit. 


Wij wensen Lisa, Amy, Shelley en natuurlijk ook familie en vrienden enorm veel sterkte met dit verlies. 🕯️💓


Foto: AVROTROSMeest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?