Nieuws Nieuws
Boxing-Stars.jpg
| Televisie

Nieuw: Boxing Stars

Vanaf oktober begint het nieuwe RTL-programma Boxing Stars! In het programma stappen 24 bekende Nederlanders de boksring in. De BN'ers worden in een paar weken tijd klaar gestoomd door professionals, zodat ze helemaal voorbereid zijn.


De BN’ers boksen drie rondes van 1,5 minuut in een klassiek knock-outsysteem. De BN'er die verliest moet de competitie verlaten. Ruben Nicolai en Olcay Gulsen presenteren het live bokstoernooi. Uiteindelijk worden de BN’ers verdeeld in verschillende klassen, gebaseerd op gewicht en geslacht.


De mannen zijn onderverdeeld in lichtgewicht en zwaargewicht. Bij de mannen lichtgewicht strijden zanger Kaj van der Voort, acteur Rein van Duivenboden, e-sporter Koen Weijland, choreograaf Dan Karaty en voormalig profwielrenner Micheal Boogerd tegen elkaar.


In de klasse zwaargewicht strijden zanger Brace, Expeditie Robinson winnaar Carlos Platier Luna, zanger Danny Froger, presentator Rick Brandsteder, rapper Jebroer, voormalig hockey-international Taeke Taekema en acteur Juvat Westendorp tegen elkaar.


Ook de vrouwen zijn van de partij om de strijd met elkaar aan te gaan. De vrouwen die de uitdaging aangaan zijn model Jessie Jazz Vuijk, model Joelle Witschge, YouTuber Mascha Feoktistova, YouTuber Laura Ponticorvo, Saar Koningsberger en realitysterren Michella Kox en Amanda Tsatsos.


Benieuwd wie er gaan winnen? Het nieuwe programma is vanaf 31 oktober elke woensdag live te zien op RTL 5!
Waylon nieuwsbericht.jpg
| Showbizz

Sterren kijken: Een dag vol liefde in BN'er land

Nick en Simon (1).jpg
| Evenementen

Nick & Simon gaan weer touren!


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?