Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Songfestival
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 13 April 2021

Nieuwe documentaire over André Hazes

Dit jaar zou hij 70 jaar zijn geworden. Daarom is Rachel Hazes het archief ingedoken op zoek naar oude beelden voor een nieuwe documentaire: Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes.

Na een boek, film en musical is er nu een vierdelige documentairereeks. "Een kwajongen, op wie je nooit boos kon zijn". De familie heeft voor deze documentaire niet eerder vertoonde homevideo’s beschikbaar gemaakt, waardoor de kijker een intieme blik krijgt op het gezinsleven tijdens verjaardagen, uitstapjes en vakanties. "Op vakantie waren we het gelukkigst als gezin, want dan werd André niet herkend. Dan kon hij de vader en de man zijn en niet de artiest", vertelt Rachel.

Het terugkijken van de beelden over hun leven vond ze heftig, maar ook heel mooi. Vanaf haar 15e was ze samen met de zanger, "André heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben".

Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes is vanaf morgen om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL