Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 10 Februari 2020

NikkieTutorials online-presentatrice Songfestival!

YouTube-ster Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, is toegevoegd aan het presentatieteam van het komende Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Nikkie wordt de onlinehost en gaat via de onlinekanalen van het songfestival verslag doen van het event.

Nikkie zal daarnaast ook een speciale YouTube-serie opnemen met de deelnemende artiesten, doet ze verslag vanaf de rode loper en is ze in de twee halve finales op 12 en 14 mei en de finale op 16 mei te zien.

De 25-jarige Nikkie, die ruim 13 miljoen abonnees heeft op YouTube, is enorm vereerd dat ze gevraagd is. "Vanaf het moment dat Duncan Laurence in Tel Aviv won, had ik maar één wens: betrokken zijn bij deze Nederlandse editie van het Eurovisiesongfestival. Toen ik afgelopen najaar hiervoor werd benaderd was ik zo extreem vereerd. Het is daarnaast fantastisch dat Nederland het songfestival weet te vertalen naar een sterke onlineaanpak en die weet te verbinden aan tv. Ik zie er echt naar uit om mij twee weken lang volledig onder te dompelen in dit unieke festival," aldus De Jager.

Ook uitvoerend producent Sietse Bakker is trots. "Iedereen kent Nikkie, Nikkie kent iedereen. Ze is ónze internationale internetster en daar zijn we trots op", zegt Bakker over de internetster die ook de make-up van grote artiesten als Lady Gaga en Kim Kardashian verzorgt. "Daarnaast is Nikkie een songfestivalfan van het eerste uur en wordt ze door de trouwe songfestivalfans gezien als iemand die niet mag ontbreken tijdens deze editie van het Eurovisiesongfestival."

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error