Nieuws Nieuws
OGENE_100PNL_KOEN-4 (1).jpg
| Showbizz

O’G3NE zet carrière niet boven gezondheid moeder

Ondanks dat de moeder van O'G3NE-zangeressen Lisa, Amy en Shelley ernstig ziek is, blijven de meiden toch in Kiev als er iets aan de hand is. Dit betekent niet dat ze hun carrière boven de zieke moeder zetten. "En ze weet dat we, waar dan ook, altijd aan haar denken en in geen geval onze carrière boven haar gezondheid plaatsen."


"Mama wil absoluut niet dat haar ziekte onze carrière in de weg staat. Dus we blijven ook in het allerergste geval in Kiev", zei Lisa in het AD. 


"Onze moeder gunt ons dit avontuur", zei Amy. "Mama vindt het geweldig dat we met ons songfestivallied Lights and Shadows iets positiefs met haar ziekte doen. Dat past ook bij haar: een hulpvaardige vrouw die zich altijd heeft weggecijferd voor anderen. Die iets negatiefs altijd ombuigt in iets positiefs", vervolgt ze. 


De moeder van de drie meiden heeft een zeldzame en kwaadaardige vorm van botkanker. "Er wachten haar weer nieuwe behandelingen omdat er nieuwe tumoren zijn bijgekomen en oude helaas zijn teruggekeerd", vertelt Lisa. "Wanneer ze bestraald wordt, weten we nog niet, maar niet in de Kiev-periode. Gelukkig maar."


Op 11 mei gaat O'G3NE Nederland vertegenwoordigen in de halve finale met Lights and Shadows. De grote finale vindt twee dagen later plaats. 

Ilse de Lange (1).jpg
| Muziek

Ilse DeLange volgend jaar in Ziggo Dome

Temptation_Island_logo.png
| Televisie

Met deze verleiders krijgen de Temptation-VIPS te maken


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?