Nieuws Nieuws
TVDN_Lars03.jpg
|

OG3NE geeft twee extra kerstconcerten!

Deze zusjes wonnen onder leiding van coach Marco Borsato het vijfde seizoen van The Voice of Holland, gingen in 2017 voor Nederland naar het Songfestival met Lights and Shadows en scoorden daarnaast grote hits met Clown en Clouds Across The Sun, dan hebben we het natuurlijk over OG3NE! Hoewel de meeste mensen nog niet aan de kerst moeten denken, zijn Lisa, Amy en Shelley al volop bezig met de voorbereidingen op een drukke decembermaand. Om de tweede week van Top van de Nederpopmaand goed te beginnen deelden de zussen vanochtend groot nieuws!


Twee extra kerstconcerten
Hoewel de zussen los van elkaar de zomer aan het vieren waren, moesten ze na hun vakantie meteen in de kerstsfeer komen. In de Ochtendshow met Lars hadden de zussen namelijk groot nieuws. De tickets voor hun acht kerstconcerten waren zo snel uitverkocht dat er nog twee extra concerten bij komen, dus wie geen ticket kon bemachtigen heeft geluk! De extra concerten vinden zaterdag 15 & 16 december plaats in het sprookjesachtige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen.


OG3NE: “We zijn zeer vereerd uiteindelijk 10 kerstconcerten te mogen geven in het Kurhaus in Scheveningen. Dit hadden we niet durven dromen. We merken nog dagelijks hoeveel mensen geen tickets hebben kunnen bemachtigen dus mogen we nu nog 2 laatste extra shows aankondigen. Samen gaan we een onvergetelijke kerst vieren, dat beloven we jullie, wij zien er ongelooflijk naar uit’!


Nieuwe Muziek
Of er binnenkort nieuwe muziek van OG3NE aankomt konden de zussen helaas nog niet vertellen. Hoewel ze wel een aantal nieuwe nummers op de plank hebben liggen. “Of dat het wordt dat weten we niet. We willen altijd het beste, dus we zijn er nog niet uit’’, aldus Lisa, Amy en Shelley.


Win kaarten voor een 100% NL concert
Tijdens de Top van de Nederpop maand win je bij 100% NL kaarten voor verschillende concerten. Deze week kun je kaarten winnen voor het kerstconcert van OG3NE! Wil jij hierbij zijn? Klik hier en wie weet ben jij erbij in december!

|

OG3NE geeft extra kerstconcerten!

Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?