Nieuws Nieuws
OG3NE-nieuw (1).jpg
| Nieuws

OG3NE treedt op tijdens het jubileum van Toppers in Concert!

Voormalig The Three Degrees-zangeres Sheila Ferguson en OG3NE staan samen op het podium tijdens het jubileum van Toppers in Concert op 31 mei en 1 juni 2019!


Sheila Ferguson is een Amerikaanse zangeres, ze was één van de drie zangeressen van Soulformatie The Three Degrees. Soulformatie The Three Degrees bestond van 1966 tot 1986, en scoorde hits als When Will I See You Again, Dirty Ol' Man & Take Good Care of Yourself.

Sheila is helemaal weg van de zangkunsten van OG3NE. "Van wat ik heb gehoord, vooral met het gebruik van moderne riffs en de groove niet uit het oog verliezende, verdienen jullie internationale bekendheid'', vertelt Sheila.


Sheila liet Lisa, Amy en Shelley in augustus via Twitter weten dat ze compleet werd weggeblazen toen ze Dirty Ol' Man in OG3NE-stijl hoorde. "Ik houd van de manier waarop ze onze zinnen niet kopiëren, maar eigen maken en dat vanuit Nederland, het land dat ons de eerste gouden plaat voor Dirty Ol' Man bezorgde'', schreef ze. 
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


OG3NE MET VOORMALIG LEAD ZANGERES THE THREE DEGREES 'SHEILA FERGUSON' OP PODIUM TIJDENS TOPPERS IN CONCERT 2019. . Voormalig The Three Degrees-zangeres Sheila Ferguson is helemaal weg van de zangkunsten van het Nederlandse zangtrio OG3NE. De 70-jarige Amerikaanse singer/songwriter noemde hun versie van Dirty ol' Man 'briljant' en vindt het geweldig hoe de meiden het nummer eigen wisten te maken. . Ferguson liet Lisa, Amy en Shelley Vol in augustus j.l. via Twitter weten dat ze compleet werd weggeblazen toen ze Dirty ol' man - een hit uit 1973 - in OG3NE-stijl hoorde. "Ik houd van de manier waarop ze onze zinnen niet kopiëren, maar eigen maken en dat vanuit Nederland, het land dat ons de eerste gouden plaat voor Dirty ol' Man bezorgden'', schreef ze. . Voor OG3NE betekent het veel als een originele artiest hun muziek waardeert, zo lieten ze in een reactie weten. Ferguson wenste de meiden veel succes met hun carrière. "Van wat ik heb gehoord, vooral met het gebruik van moderne riffs (ritmisch basispatroon, red.) en de groove (melodisch patroon, red.) niet uit het oog verliezende, verdienen jullie internationale bekendheid.'' . Soulformatie The Three Degrees bestond van 1966 tot 1986. Hun grootste successen werden Dirty ol' Man in 1973, When Will I See You Again en The Runner uit 1979. De groep bestond door de jaren heen uit verschillende vrouwen. In 1966 volgde Ferguson zangeres Shirley Porter op. Na The Three Degrees ging ze solo verder. Nu samen met de Golden Voices van OG3NE samen op het podium tijdens het Jubileum van Toppers in Concert op 31 mei en 1 juni 2019! . Tickets: www.ticketpoint.nl #linkinbio


Een bericht gedeeld door Toppers in Concert (@toppersinconcert) opDavina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?