Nieuws Nieuws
onderweg naar morgen.jpg
| Televisie

Onderweg Naar Morgen terug op de buis

GTST, move over! Onderweg Naar Morgen komt terug op de televisie. De NPO haalt de soapklassiekeruit de oude doos en biedt het eerste seizoen over de ontwikkelingen rond de families Reitsema en Couwenberg aan op NPO Start Plus en binnenkort ook op NPO 1 Extra.

NPO 1 Extra zendt vanaf 29 april iedere werkdag een aflevering van de soap uit op het vertrouwde tijdstip van 19.30 uur. Het tv-kanaal zendt tot eind december het volledige dertiende seizoen uit. Waarom de NPO het dertiende seizoen van de zeventien heeft gekozen, is niet duidelijk.

Gijs van den Heuvel, manager extra kanalen bij de NPO, is hoe dan ook blij met het nieuw leven inblazen van ONM: ,,We doen onze kijkers een groot plezier met de terugkeer van deze geliefde soap. De afgelopen jaren hebben fans met regelmaat gevraagd om de terugkeer van Onderweg Naar Morgen. Nu NPO 1 extra weer een 24-uurs zender is, kunnen we de soap ook uitzenden op het vertrouwde tijdstip van half acht.”

Hoe het ooit begon
Onderweg naar Morgen werd uitgezonden tussen 1994 tot 2010. Onderweg naar Morgen was in eerste instantie te zien bij de TROS (1994-1995), daarna bij Veronica (1995-2001), vervolgens bij Yorin (2001-2005) en uiteindelijk bij BNN (2005-2010). De reeks werd ooit bedacht als tegenhanger van de RTL4-soap Goede Tijden Slechte Tijden maar kon de kijkcijfers daarvan eigenlijk nooit evenaren. Een groot aantal acteurs waaronder Pamela Teves, Yolanthe Sneijder-Cabau, Miryanna van Reeden, Dirk Taat en Frits Jansma waren te zien in de soap.


Foto: Nick van Ormondt

Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?