Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Woensdag 8 Januari 2020

Ook Suzan & Freek, Nick & Simon en Snollebollekes op Strandfestival ZAND

Op 22 augustus is de 13e editie van het Strandfestival ZAND. Artiesten als Krezip, Kensington en Snelle waren al bekend, maar nu is bekend dat ook Suzan & Freek hun debuutoptreden hebben op het zomerfestival.

Naast Krezip, Kensington, Snelle en Kraantje Pappie staan ook Snollebollekes, Suzan & Freek en Nick & Simon op het strand van Almere. Voor Suzan & Freek zal het de eerste keer zijn dat zij gaan optreden om het zomerfestival. Na een mooi jaar met verschillende hits als 'Blauwe Dag' en 'Als Het Avond Is' en hun debuutalbum 'Gedeeld Door Ons' staan zij dus ook op Stranfestival Zand. 

Nick & Simon keren weer terug op het podium en ook Snollebollekes zal voor de 2e keer aanwezig zijn. Vorig jaar maakte hij zijn debuut en barste het feest los tijdens zijn hit 'Links Rechts'. 

Morgen zijn Suzan & Freek te gast in De Barry Paf Show waar ze het onder andere gaan hebben over wat zij verwachten van hun debuutoptreden op Strandfestival ZAND.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand in Almere. Jaarlijks trekt het zo'n 25.000 bezoekers. Tickets zijn te koop via www.strandfestivalzand.nl

 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error