Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 31 Oktober 2017

Pretty in Pink is Toppers in Concert 2018 thema

Toppers Circus is coming to Town! Trek die roze boa maar weer uit de kast want Pretty in Pink is namelijk het thema van de nieuwe reeks Toppers concerten! Dat maakten René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en kersverse Topper Jan Smit maandagavond bekend in RTL Late Night.

En alsof roze nog niet genoeg is.... ook het circus zal komend jaar centraal staan tijdens de concertenreeks. "We hebben altijd ideeën over het thema. Die leggen we dan op tafel. Is dat niet leuk? Of dat? Dit jaar staat de kleur mij enorm aan. Ik had eerst het idee om een pyjamaparty ervan te maken, maar dat idee is afgekeurd. En Pirates of the Carribean leek me heel leuk als thema, maar ook dat gaat niet door", vertelt Gerard aan Humberto Tan over de brainstormsessies van de mannen.

Gastartiesten
Ook dit jaar wordt het Toppersteam aangevuld door gastartiesten. Speciale gasten als Ronan Keating (voormalig Boyzone lid en solo hits als ‘When You Say Nothing At All’, ‘If Tomorrow Never Comes’), Snap! (‘Rhythm Is A Dancer’, ‘The Power’, ‘The First The Last Eternity’) en Right Said Fred ( ‘I’m Too Sexy’, ‘Don’t Talk Just Kiss’ ) maken het Toppers feest compleet! 

Volgende week gaan de eerste tickets in de verkoop.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error