Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Woensdag 24 Februari 2021

Proefconcert met o.a. André Hazes en Maan

Er worden steeds meer proefconcerten georganiseerd om te kijken of we in corona-tijd veilig naar een concert kunnen gaan. Ook in de Ziggo Dome en het Lowlands-terrein wordt nu een proefconcert georganiseerd met niemand minder dan Maan en André Hazes!

Op 6 en 7 maart vinden in de Amsterdamse Ziggo Dome de Back To Live-concerten plaats. Een samenwerking van Mojo, ID&T en Fieldlab Evenementen. Een dance-evenement met André Hazes en Sunnery James en Ryan Marciano! Ze verwachten ongeveer 1300 bezoekers!

Op 13 en 14 maart wordt er op het terrein van Lowlands in Biddinghuizen kleine festivals georganiseerd. Daar treden o.a. Chef’Special en Maan op voor 1500 bezoekers. Het doel is om te kijken welke maatregelen werken, om hopelijk snel weer evenementen met publiek te kunnen organiseren.

Het is belangrijk dat de bezoekers een negatieve uitslag van een coronatest kunnen laten zien bij de deur en krijgen ze een temeratuurmeting en steekproefsgewijs een sneltest. Ook krijgen alle bezoekers een keycord met een tag eraan, waarmee contactmomenten en contactduur worden geregistreerd.

Je moet wel geluk hebben. Er zijn tot nu toe 18.000 mensen die geïnteresseerd zijn, maar in totaal zijn er 5600 kaarten beschikbaar.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error