Nieuws Nieuws
ANP-61759645.jpg
| Nieuws

Romy Monteiro verbreekt verloving

Romy Monteiro heeft haar relatie met haar verloofde Django van Rijn verbroken. Op Instagram meldt Romy dat ze met veel liefde voor elkaar hebben besloten om hun verloving en relatie te beëindigen. "We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde", aldus Romy.


Romy werd in het voorjaar van 2017 ten huwelijk gevraagd door de marinier. Ze waren toen een jaar bij elkaar. In eerste instantie zouden ze in de zomer van vorig jaar elkaar het jawoord geven, maar het was moeilijk om een datum te prikken.


Vanwege een infectie moest Romy in december ook nog een aangekondigde tournee afzeggen van haar solovoorstelling 'All At Once'. Daardoor is de zangeres niet in staat om aan de repetities van de show te beginnen en heeft Stage Entertainment alle voorstellingen geannuleerd. Volgens de producent van de show nam het stel al in oktober afstand van elkaar en besloten ze met kerst dat het niet langer ging. 


Beeld: ANP
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


In 2018 heb ik zó veel mogen mee maken. Op zowel privé als werkvlak. Prachtige projecten mogen doen, nieuwe dingen mogen leren én mooie mensen leren kennen. Maar ook ben ik mezelf en mijn lichaam voorbij gelopen in alle enthousiasme. Alles wat op mijn pad kwam willen aan pakken met beide handen en er vol voor gaan, 24/7. Herkenbaar? ;) Maar eind ’18 was mijn lichaam helemaal op en eiste het een drastische verandering van manier van leven. Rust, wilde het. Als gevolg hiervan hebben we, in goed overleg met Stage Entertainment mijn theatertour ‘All at Once’ verplaatst. Begin Januari beginnen met alle repetities van deze prachtige show kon mijn lichaam nog niet aan. De show gaat zó tof worden, dus dat verdiend ook alle aandacht. We doen dus even een stapje terug op werk gebied. Goed zorgen voor lichaam en geest met rust en liefde. Gezondheid voor alles! Maar wel met het doel in 2019 te kunnen knallen hoor! Niet alleen op werk maar ook privé gebied is er veel veranderd. In 2018 hebben Django en ik, met veel liefde voor elkaar, besloten om onze verloving en relatie te beeidingen. We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde. Ik moest alles even een plekje geven, het was nogal wat allemaal! Maar ik heb ALLE berichtjes gelezen. Wat een begrip en liefde! Mijn vrienden, collega’s, followers en fans. Echt: dank jullie wel!!!! Precies wat ik nodig had en dat stimuleert mij om rustig de draad weer op te pakken. Iedereen die een kaart heeft gekocht voor de show: nog eventjes geduld! Ik maak het goed, en het wachten dubbel en dwars waard. Heel veel liefde voor jullie! Romy


Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) opHazes met zoontje.jpg
| Nieuws

Sterren Kijken: Papa André krijgt kusjes

TinoMartin.jpg
| Nieuws

Dit is de special guest van Tino Martin in het Olympisch Stadion


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?