Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Songfestival
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 18 Juni 2019

Songfestivalhit Arcade inmiddels ruim vijftig miljoen keer beluisterd

De Songfestivalhit van Duncan Laurence is je vast niet ontgaan de afgelopen tijd. En dat kan ook niet anders, want zijn nummer Arcade is inmiddels ruim vijftig miljoen keer beluisterd via Spotify. De Songfestivalwinnaar is in de zevende hemel en viert het succes met een oude foto.

"Als deze kleine Duncan had geweten dat zijn eerste single ooit de oren van meer dan 50.000.000 mensen op Spotify zou bereiken, zou zijn lach vijftig keer groter zijn geweest", schreef Duncan bij de foto. "Of niet, want hij zou niet hebben geweten wat Spotify is."

Europese tour
Duncan maakte via Instagram bekend dat hij zijn Europese tour heeft uitgebreid. Hij heeft concerten in Italië, Spanje, Polen en België toegevoegd aan zijn tour. "Ik sta nog steeds te stuiteren dat Arcade vijftig miljoen streams op Spotify heeft. Om dat te vieren heb ik nieuwe shows toegevoegd", schrijft Duncan.

Zijn tournee start op 5 november in Parijs en eindigt op 15 december in Oslo. Eerder voegde de zanger vanwege de grote vraag al shows toe en werden er concerten verplaatst naar grotere zalen. De optredens in Antwerpen en Keulen zijn al uitverkocht.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error