Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 6 Juni 2022

Speel mee met de felicitatieminuut en win!

Wie iets te vieren heeft trakteert! En hoe kan dat beter met taart? Naast verjaardagen is er elke dag wel iets te vieren. Speel mee met de felicitatieminuut en win een heerlijke taart van Toptaarten.nl

Ik wil iemand verrassen, wat moet ik doen?
Luister elke vrijdag, van 10 juni t/m 1 juli, naar Thomas van Empelen tussen 10:00 en 13:00 uur. Laat tijdens de Felicitatieminuut weten wat er te vieren valt en met wie jij het gaat vieren! Stuur dit door via de gratis 100% NL app en maak kans op een heerlijke taart van Toptaarten.nl!

Toptaarten.nl 
De lokale ambachtelijke bakkers van Toptaarten.nl staan iedere dag voor jou klaar. Voor dat bijzondere moment, om te bedanken, het vieren van een verjaardag of die ene mijlpaal. Een feestelijk moment vier je immers met taart. Ambachtelijke taarten, altijd vers en van bakkers kwaliteit. Toptaarten.nl, vers van de lokale bakker. Op Toptaarten.nl bestel je heel gemakkelijk jouw favoriete taart, die je kunt voorzien van een eigen ontworpen opdruk. De lokale ambachtelijke bakker bezorgt jouw taart vervolgens op de door jouw gekozen dag en gewenste adres. Altijd vers en van bakkers kwaliteit. Wie verras jij met een heerlijke taart?

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error