Nieuws Nieuws
Marco duiken2.png
| Showbizz

Sterren kijken: Marco Borsato duikt onder

Een rustige middag is er niet bij voor de 100% NL sterren... Van optreden naar optreden, druk in de weer met vrienden en familie en natuurlijk ook genieten van een welverdiende vakantie! Wat hebben de Nederlandse sterren de afgelopen week meegemaakt? Wij zetten het voor je op een rijtje zodat je niets hoeft te missen, want ja, af en toe is het gewoon niet bij te houden!

Lovebirds

Maan is op vakantie, samen met haar familie en grote liefde Tony Junior. Samen plaatsen ze een heel romantisch vakantiekiekje op Instagram. Lief!

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Nieuwe muziek?

Natuurlijk moet er ook gewoon gewerkt worden tussen alle vakanties door. Ilse is de studio ingedoken met schrijvers van verschillende Eurovisie Songfestival liedjes. Zal dit betekenen dat er nog meer nieuwe muziek van Ilse gaat komen...? Spannend!

Kiki blaast vier kaarsjes uit

Hoera! Er was deze week nóg een Kiki jarig! Dit meisje mocht alleen iets meer kaarsjes uitblazen dan het dochtertje van Simon, namelijk 4! Trotse mama Nicolette van Dam plaatst een ontzettend lieve foto op Instagram. 

 

Oh... Wat hou ik veel van dit meisje! ❤️ #birthdaygirl

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Throwback Trijntje

Trijntje blikt 25 jaar terug met deze foto waar ze met Berget Lewis en Carolina Desta op te zien is. Na 25 jaar zijn ze nog steeds met elkaar verbonden, laat Trijtnje weten. 

Fitte Jeroen van der Boom

Jeroen is goed bezig! Tijdens zijn vakantie sport hij ook nog eens iedere dag, samen met Wendy van Dijk! Hij verontschuldigd zich tegenover haar man Erland, dat hij Wendy wel elke dag ziet... Tijdens het sporten! De DISQ training van Wendy lijkt goed in de smaak te vallen bij Jeroen!

Marco Borsato duikt onder

Marco Borsato is met zijn familie op vakantie in Griekenland. Marco laat ons vaker zien hoe groot fan hij is van duiken, dus dat mag tijdens deze vakantie natuurlijk niet ontbreken! Hij laat ons meegenieten aan de hand van een filmpje die hij gemaakt heeft tijdens het duiken.

Marco FB.jpg
| Showbizz

Sterren kijken: BN'ers gaan 10 jaar terug in de tijd

Barry metro.png
| Video

VLOG: Een kijkje in het leven van Barry Paf


Meest gelezen

Nieuwtjes ontvangen?