Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Zomer
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Vrijdag 12 April 2019

Sterren Kijken: Jan Versteegh verwelkomt dochter Bella Didy

Het is vrijdag, de week is weer voorbij. Tijd voor een kijkje in het leven van de Nederlandse sterren! Jan Versteegh is voor de tweede keer papa geworden, Shelly Sterk vertelt dat ook zij een kindje verwacht en Monique Smit viert haar verjaardag in New York. Lees snel verder om te zien wat de Nederlandse sterren deze week mee maakten!

"Al het andere kan mij gestolen worden"

 

Een geniet momentje voor Jim Bakkum. Heerlijk zijn dochtertje naar bed brengen. Even papa-dochter tijd. Niks is fijner dan dat! 

 

Marco Borsato gaat terug in de tijd

 

Wauw, een kippenvel momentje! Marco kijkt terug op zijn concert in de Kuip een aantal jaar geleden. Ben jij wel eens bij een concert van Marco geweest?

 

"The Big 30 in The Big Apple"

 

Hoera! Monique Smit viert deze week haar 30e verjaardag! En dat doet ze niet zomaar, ze viert haar feestje in New York. Gaaf! Gefeliciteerd Monique, op naar de volgende 30!

 

Jarig prinsesje

 

Nog meer feest in Nederland! Ook prinses Ariane vierde deze week haar verjaardag. Ze is 12 jaar geworden, hoera!

 

"Zeg hallo tegen Bella Didy Versteegh!"

 

Wauw! Jan Versteegh is voor de tweede keer papa geworden, van een prachtig dochtertje Bella Didy. Trots is hij op hoe zijn liefste gevochten heeft, en met ontzettend veel liefde verwelkomt hij het zusje van Lulu. Gefeliciteerd Jan!

 

"Nu al stoer doen, sterke baby"

 

Nog meer babynieuws: Shelly Sterk wordt mama! "Geheimpje!!" liet ze deze week weten op Instagram. Op haar echo is te zien dat haar kindje nu al zijn/haar spierballen laat zien, nu al een stoere baby!

 

Samantha Steenwijk in Beste Zangers

 

Leuk nieuws voor Samantha Steenwijk, ze gaat meedoen aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers! Dat beloven mooie optredens te worden, welk liedje hoop jij dat ze gaat zingen?

 

Ja ik wil!

 

Anna Nooshin en haar vriend Nassim gaan trouwen! De RTL presentatrice en vlogster maakte haar verloving woensdag bekend via Instagram. "Big question, simple answer", schrijft ze bij haar twee foto's. Bekijk hieronder op de tweede foto hoe haar verlovingsring eruit ziet. Wat is hij groot hè? Anna en Nassim zijn sinds eind 2018 bij elkaar. Anna: Gefeliciteerd! Op vele mooie jaren samen.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error