Nieuws Nieuws
Bibi en kind.jpg
| Showbizz

Sterren Kijken: Zo vierden BN'ers Moederdag

Moederdag: Dé dag om jouw moeder extra in het zonnetje te zetten! Ook de BN'ers vierden deze bijzondere dag volop. Ze deelden zondag massaal lieve kiekjes samen met hun moeder. Lees snel verder voor een kijkje in BN'er land op Moederdag!

Happy family

Raak jij ook niet uitgepraat over de prachtige bos haar van Kae? Sven & Naomi vieren Moederdag met een heerlijk ontbijtje, hmmm....

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Happy mothers day ❤️

Een bericht gedeeld door Sven Kramer (@svenkramer) op

"Ik ben zo trots op jou allerliefste, allermooiste mama!"

Waylon laat met dit lieve filmpje zien hoe trots hij is op Bibi, die voor de eerste keer Moederdag viert. Natuurlijk met een bijpassend Moederdag liedje van Kinderen voor Kinderen erbij, gezellig!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Moederdag... Ik ben zo trots op jou allerliefste, allermooiste mama! Ik hou van je. ❤️ En natuurlijk ook van m’n eigen mama:) @bibibreijman @hennybijkerk

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

"Kots voor de 100e keer op Moederdag"

Oeps... Vlak na het filmpje van Waylon, plaatste Bibi deze (stiekem erg grappige) foto's. Misschien toch iets te hard gedanst op Kinderen voor Kinderen? Deze foto's geven ons wel meteen een goed beeld van de werkelijkheid... ;)

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Kots voor de 100ste keer op je moeder(dag) 🤮❤️#jemoeder#fijnemoederdag#daipers#barf#momsday#momlife#1stemomday

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Dubbel feest op Moederdag

Voor Xander de Buisjonjé was het dit jaar een extra speciale Moederdag. Hij is namelijk niet alleen trots op zijn moeder, maar ook op zijn vrouw Sophie. Ze ontvingen op Moederdag namelijk ook nog het bericht dat Sophie officieel de moeder is geworden van hun dochter Céla-Lynn. Zij werd geboren door middel van een draagmoeder, dus moest Sophie een lange adoptieprocedure doorstaan. En dat op Moederdag, wat fantastisch!

The Best Mama!

Saar Koningsberger heeft zondag een bijzonder cadeautje gekregen van haar dochtertje. En dat is niet zomaar een certificaat, maar eentje speciaal voor "The Best Mama!". Saar staat daarnaast even stil bij alle vrouwen die heel graag moeder willen worden, maar bij wie dit niet vanzelf gaat. Lief!

Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?


​