Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Sinterklaas
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Woensdag 7 Augustus 2019

Sterren Kijken: Zo viert de GTST cast de zomer!

Zat jij altijd stipt om 20:00 uur voor de buis om naar GTST te kijken? Niet getreurd het nieuwe seizoen begint bijna weer. Maar om je alvast op te vrolijken is deze Sterren Kijken gewijd aan de cast van GTST. Beatboxen, gevoerd worden in een restaurant en heerlijk genieten van het strand, in deze Sterren Kijken zie je hoe de GTST cast de zomer doorbrengt.

Prachtige bestemming

Caroline (Janine) vindt het vieren van haar verjaardag niet zo leuk, maar als het zo kan vindt ze het niet erg. En dat snappen wij maar al te goed, wat een bestemming! 

Uiteten gaan met een extraatje

Uiteten gaan is voor de meeste mensen een leuk onderdeel van de vakantie, maar Everon (Bing) doet er nog een schepje bovenop! Hij laat zich namelijk voeren in een restaurant, en dat lijkt hij niet erg te vinden. 

Dag van de liefde vieren

Met vele anderen stond Ferry (Lucas) langs de grachten in Amsterdam om de liefde te vieren!

Beatbox sessie

Alkan (Amir) laat zijn creativiteit kwijt in een goede beatbox sessie samen met twee anderen, en zo te zien gaat het beatboxen gepaard met veel plezier.

Motorcrossen op vakantie

Je kan je vakantie spenderen op het stand of gaan motercrossen! Dorian (Daan) koos die dag toch liever voor motorcrossen...

 

Van strand krijg je geen genoeg

Marly (Nina) was niet van het strand af te slaan. Ze kreeg maar geen genoeg van het strand!

Toeren op de scooter 

Britt (Kimberly) en haar vriend genoten van het zonnetje terwijl ze aan het touren waren op de scooter. 

Eerste beelden nieuw seizoen

In de zomercliffhanger was te zien dat Ludo en Billy elkaar het jawoord zouden geven. Maar de eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn al bekend en niets is wat het lijkt.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error