Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Vrijdag 23 Augustus 2019

Suzan & Freek brengen eind september album uit

Na het succes van hun nummer 1-hit Als het Avond is, brengen Suzan & Freek binnenkort hun eerste album uit. Vrijdag 27 september lanceert het koppel uit de Achterhoek, dat in het echt ook een stelletje is, het album Gedeeld door Ons.

Op het album staan tien zelfgeschreven nummers, waaronder de tweede single Blauwe Dag.  Het album is qua stijl wel heel anders dan hun eerste single. "Wie ons alleen kent van Als het Avond is, zal verrast zijn. Wie ons al langer volgt, weet van hoeveel stijlen we houden en hoe we daar altijd een eigen draai aan geven", zegt Suzan tegen AD.

Op YouTube heeft Als Het Avond Is meer dan 16 miljoen views. "Dat maandenlange succes heeft ons de tijd gegeven om heel weloverwogen aan onze nieuwe muziek te werken", liet Suzan weten. "Er hoefde niet meteen een nieuwe single te komen, we hadden de rust om samen met Arno Krabman, onze producer, een zo divers mogelijk album te maken. Uit die rust kwam ook de keus om op ons debuut geen enkele cover te zetten."

Vorig jaar had het duo allebei nog een baan naast het zingen. "We beseffen dagelijks hoe bijzonder het is dat we in deze positie terecht zijn gekomen", zegt Freek.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error