Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Woensdag 15 Juli 2020

Suzan & Freek, Diggy Dex en Miss Montreal bij Beste Zangers 2020!

De nieuwe deelnemers van Beste Zangers zijn bekend, en de line-up is veel belovend! Onder andere Suzan & Freek, Diggy Dex, Miss Montreal, Wulf en Tabitha zullen meedoen aan het nieuwe seizoen!

We moesten er even op wachten, maar de nieuwe deelnemers van seizoen 13 van Beste Zangers zijn bekend! Miss Montreal, Suzan en Freek, Stef Bos, Milow, Tabitha, Diggy Dex en Wulf zijn de nieuwe Beste Zangers!

De kandidaten zijn blij dat ze het eindelijk mogen zeggen! "JAAA, we doen mee aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers! Als trouwe fans van het programma hoefden we geen seconde te twijfelen toen we werden gevraagd, natuuuuurlijk wilden wij mee naar Ibiza!", aldus Suzan en Freek. Ook Miss Montreal is blij: "We gingen naar Ibiza met de hele clan en ik heb DE TIJD VAN MIJN LEVEN GEHAD!"

Helaas kon Jan Smit dit jaar niet presenteren vanwege zijn gezondheid, maar vrienden Nick & Simon vielen voor hem in en zijn samen, nog vóór de coronacrisis, met de kandidaten afgereist naar Ibiza. 

Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Het nieuwe seizoen Beste Zangers start op donderdag 3 september om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error