Nieuws Nieuws
tim douwsma.jpg
| Lifestyle

Tim Douwsma wordt vader!

BABYNIEUWS! Tim Douwsma wordt namelijk vader! Zijn jeugdliefde Elske, met wie hij tegenwoordig samenwoont, is in verwachting. "Nu mag iedereen het weten, ik word vader", vertelde Tim aan De Telegraaf.

Dankbaar en gelukkig
De daddy-to-be zette onderstaande blije bericht dinsdagochtend op zijn Instagram:

"Hier kun je natuurlijk alleen maar van dromen. We zijn zo gelukkig. Toen de test die we deden positief bleek te zijn, konden we het nauwelijks geloven. Klopte het echt? Moesten we de gebruiksaanwijzing anders nog eens lezen of we het wel goed hadden gedaan? Uiteindelijk zijn we gelijk weer naar de drogisterij gegaan om een nieuwe test te kopen. En die gaf natuurlijk hetzelfde aan. Toen wisten we het zeker, we worden vader en moeder. ’Wow’, schreeuwde ik uit. We vlogen elkaar in de armen en begonnen spontaan van geluk te huilen. Dat moment vergeet ik nooit meer."


Highschool lovers
Ze wonen nog maar net samen, maar kennen elkaar al hun halve leven. Het heeft behoorlijk lang geduurd voordat duidelijk was dat zij de ware voor hem was. De twee kennen elkaar namelijk al sinds de middelbare school, maar zijn sinds de zomer van vorig jaar samen. Dat bevestigden ze dit jaar op Valentijnsdag. Hun jeugdliefde wordt nu dus bezegeld met een baby!

Foto: ANP

Davina.jpg
| Nieuws

Barry Paf start petitie: Davina Michelle volgend jaar naar het Songfestival

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?


​