Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Carnaval
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Vrijdag 6 September 2019

TOP VAN DE NEDERPOP - Win tickets voor BLØF

In september zet 100% NL de Top van de Nederpop extra in het zonnetje. Iedere werkdag zijn er topartiesten als Maan, Davina Michelle, BLØF en Diggy Dex te gast tijdens De Barry Paf Show. De hele maand lang maak je kans op tickets voor concerten van niemand minder dan Krezip, Suzan & Freek, BLØF en Nick & Simon. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Zo maak je kans op tickets voor  BLØF in Rotterdam Ahoy
BLØF heeft een bijzonder succesvol 2018 achter de rug met hun nummer-1 hit 'Zoutelande' en een uitverkochte editie van Concert at SEA. Nu staan ze aan de vooravond van een concert in Rotterdam Ahoy op 14 december en ook jij kan daar bij zijn! Wil je kans maken op kaartjes? Download dan nu de 100% NL app en luister vanaf 9 september naar 100% NL en stuur het woord BLØF in de 100% NL app.  Vergeet ook onze social media kanalen niet te volgen, want ook via Facebook en Instagram maak je kans op tickets.

Win een passe-partout met de mooiste songtekst 
Tijdens de Top van de Nederpop zijn wij op zoek naar de áller-allermooiste songtekst van Nederland. Ken jij de Nederlandse popmuziek van binnen en van buiten, heb jij een bijzondere herinnering aan een bepaalde zin of moet er een bepaalde tekst wat jou betreft op een tegeltje? Geef die zin dan nu hier op en wie weet win jij een passe-partout voor de concerten van Krezip, Suzan & Freek, BLØF en Nick & Simon. 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error