Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Vrijdag 20 September 2019

Top van de Nederpop - Win tickets voor Suzan & Freek

In september zet 100% NL de Top van de Nederpop extra in het zonnetje. Iedere werkdag zijn er topartiesten als Maan, Davina Michelle, BLØF en Diggy Dex te gast tijdens De Barry Paf Show. De hele maand lang maak je kans op tickets voor concerten van niemand minder dan Krezip, Suzan & Freek, BLØF en Nick & Simon. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Zo maak je kans op tickets voor  Suzan & Freek
Tijdens de Top van de Nederpop kunnen Suzan & Freek uiteraard niet ontbreken. Wil jij ze live zien? Dat kan! We geven namelijk de vierde week van september tickets weg voor Suzan & Freek! Download nu de 100% NL app en luister vanaf 23 september naar 100% NL en stuur het woord Suzan & Freek in de 100% NL app.  Vergeet ook onze social media kanalen niet te volgen, want ook via Facebook en Instagram maak je kans op tickets.

Win een passe-partout met de mooiste songtekst 
Tijdens de Top van de Nederpop zijn wij op zoek naar de áller-allermooiste songtekst van Nederland. Ken jij de Nederlandse popmuziek van binnen en van buiten, heb jij een bijzondere herinnering aan een bepaalde zin of moet er een bepaalde tekst wat jou betreft op een tegeltje? Geef die zin dan nu hier op en wie weet win jij een passe-partout voor de concerten van Krezip, Suzan & Freek, BLØF en Nick & Simon.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error